Boşanma Davaları

Boşanma Davaları, kişilerin olumsuz devam eden evlilik süreçlerinin karşılıklı olarak anlaşarak ya da çekişmeli olarak mahkemeye taşınması durumudur. Boşanma davası dahilinde yıldız Özel Dedektiflik Bürosu olarak mahkeme odaklı çalışmalar yapılmaktadır. Anlaşamayıp boşanmak organik bir durumdur. Sadece çok hassas olunmalıdır. Boşanma nedenleri değişiklık izah edebilir. Aldatma, şiddetli geçimsizlik, hayata kast gibi durumlar sebep olarak gösterilebilir. Profesyonel bir çalışmayla mahkeme ve tazminat odaklı çalışarak dosya kapatılmaktadır yıldız Dedektif

Boşanma Davaları Nasıl Açılır?

Boşanma davası açmak için öncelikle sebeplerin somut olarak delili gerekmektedir. Davayı açmak için nüfus ve adres bilgileri yeterli olacaktır. Boşanma talebi ve nedenleri dilekçe yoluyla anlatılmalıdır. Sunulan nedenlerin boşanmak için haklı sebepler olması gerekmektedir. Her neden için ayrı bir boşanma dilekçesi mevcuttur ve mahkemenin izlediği yol farklıdır. Bu sebeple boşanma nedeninize göre bir dilekçe hazırlamanız gerekecektir. Daha sonrasında savcılığa başvurarak gerekçe ve dilekçenizi vererek bu süreci başlatmış olursunuz. Tüm aşamalarda ekibimizden destek almanız mümkündür. Her çalışmamızda olduğu gibi Boşanma Davası konusunda da esas aldığımız ilke, karşılıklı gizlilik ilkesidir.