Adres Tespiti

Adres Tespiti, ferdin istenen data ve belgeler dahilinde adres bilgilerine ulaşılmasını elde eden özel dedektiflik hizmetidir. Özel yıldız Dedektiflik Bürosuna sunmuş olacağınız belgeler bizim için son derece önemlidir. Ekibimiz tarafından profesyonel bir takip sürecinden sonrasında hukuksal süreçlerde her türlü desteği sağlayarak yanınızda olmak amacıyla verdiğimiz bir hizmettir. Star Dedektif

Adres Tespiti

Özel Dedektiflik Büromuz ulaşmak istediğiniz kişilerin kimlik bilgilerinden yola çıkarak, araştırılacak kişinin ikamet adresi, ssk bilgileri, sabıka kaydı, sağlık raporu, tapu kaydı, nüfus kayıt örneği, ehliyet bilgileri, daha önce yapmış olduğu evlilik ve çocuk kayıtları, iş adresi ve/veya ticari faaliyetleri tarafımızdan tespit edilir. Yapılan tüm çalışmalar sonuç odaklı olup belgeler müşterimize teslim edilecektir. Her çalışmamızda olduğu gibi Adres Tespiti konusunda da esas aldığımız ilke, karşılıklı gizlilik ilkesidir.